EMET PROJELER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ilçe parti başkanları,stk başkanları ve mahalle muhtarları ile meclis salonunda bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve yeni hazırlanan projeler üzerine bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ilçe parti başkanları,stk başkanları ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek  yapılan çalışmalar ve yeni hazırlanan projeler üzerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

            Emet belediye meclis toplantısında gerçekleştirilen toplantıya Belediye başkanı Mustafa Koca,Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan,Chp İlçe başkanı Fevzi Şen,Saadet partisi ilçe başkanı Mehmet Hamamcı,İyi parti ilçe başkanı Eyüp Doğu,Demokratik sol parti ilçe başkanı Mustafa Akın, Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, Şoförler odası başkanı Ahmet Kaymak,Ziraat odası başkanı Sami Yüksel,Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Sezer,Ömer Toprak,Kaynarca mah. Muhtarı Dursun Gökduman,Hamam mah. Muhtarı Harun Kara,Dere mahallesi muhtarı Ali Kalaycı,Cumhuriyet mahallesi muhtarı Birol Usta,Çalcağıl mahallesi muhtarı Ahmet Özata,Akpınar mahallesi muhtarı İlhan Özdemir, Kapaklıca mahallesi muhtarı  katıldı.

            Toplantıda başkan Mustafa Koca belediye olarak yapımı devam eden  çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirirken şunları söyledi;” İlçemizde yeni  şehir terminalinin inşası,balık ve tahıl pazarı,apart ve yüzme havuzları,kapalı Pazar yeri,Kaynarcaya düşünülen yeni dükkanlar  gibi bir takım projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Özellikle apartlar ve kapalı Pazar yeri konusunda  stk,muhtarlar ve parti başkanlarımızın da fikirlerini almak istedik. Apartlar ve yüzme havuzları dışındaki projelerimizi belediye imkanları ile gerçekleştireceğiz. Apartlar ise ya yap işlet devret yada kat karşılığı metoduyla yapılacak.”dedi.

            Projeler hakkında bilgi veren Başkan Koca, apart ve yüzme havuzları için şu anki mevcut termal kaynakların yeterli olduğunu belirtirken;” Emetin yer altı sıcak su kaynak haritalarını çıkardık.  Raporlaştırma işlemleri bitince ilçemizdeki sıcak su rezervlerimizin envanteri elimizde olacak. Kaynakların olduğu arazilerde  ilçe dışından yatırımcılar kadar yerli yatırımcılarımızda  yatırım yapabilecek.Belediye olarak gerekli alt yapı desteğini vereceğiz  “dedi.

            Kapalı Pazar yeri için fikir alışveriş yapılan toplantıda İtfaiye mevkiine yapım, yeni garaj yapılınca garaj yerine yapım, konuları tartışıldı. Konunun esnaflarlada bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Katılımcılar ilçe şehir içi park sorunu,hayvan pazarı, gençlik merkezi, yeni termal tesis alanları, yeni hastaneye taşınınca eski hastanenin değerlendirilmesi, cevizdere ilkokulu,belediye  güneş enerji santrali kurulumu, 3. toki aydınlatmaları ,şehir planlamalarının yapılması gibi konularda istişarelerde bulundular.

            Toplantıda baharla birlikte başlayacak olan kanalizasyon,yağmur kanalları ve içme suyu çalışmaları yapılırken telefon,hızlı internet,doğalgaz,elektrik gibi yeraltına alınmayan mevkilerdede aynı anda çalışmalar yapılması konularındada görüş alışverişinde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN