EMET'TE SİYASET HIZLANIYOR!

Ak parti olağanüstü 3. kongresi Ankarada gerçekleştirilirken, Cumhurbaşkanı ve başbakanın tüm il,ilçe ve belde teşkilatlarının yenileneceğini ifade etmeleri siyasete hız kazandırdı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak parti olağanüstü 3. kongresi Ankarada gerçekleştirilirken, Cumhurbaşkanı ve başbakanın tüm il,ilçe ve belde teşkilatlarının  yenileneceğini ifade etmeleri siyasete hız kazandırdı.Emet Ak parti ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra partili üyelerinde otobüsle katıldığı kongre ülkemizde yaşanan bir ilke tanıklık ettirdi. Türkiyede partili bir Cumhurbaşkanı dönemi başlarken Ak parti tepeden tırnağa değişim sinyali verdi.

            AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara'da düzenlendi. Kongrede Recep Tayyip Erdoğan 1414 oyla 998 gün aradan sonra yeniden genel başkan seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkür konuşmasında "Bu yıl sonuna kadar bütün teşkilatlarımızı tümüyle elden geçirmek suretiyle önce teşkilatlarımızda bir yapılanmanın adımlarını atacağız. Bu arada da hükümetimizin şu yıl sonuna kadar atacağı adımları hep birlikte ele alıp neleri yapacağız, ne gibi adımlar atacağız, bunun çalışmalarını yürüteceğiz. Bundan sonraki dönem icraatta da adeta sıçrama dönemi olacaktır. Millete hizmet yolunda çekilen zahmet, mihnet değil tam tersine şereftir" dedi. AK Parti'nin yeni MKYK listesi de kongrede belli oldu, tüzük değişikliği yapıldı.”dedi.

            Erdoğan’ın bu açıklaması her teşkilatta olduğu gibi Emet ve Kütahyanın tüm ilçelerinde siyaseti hareketlendirdi.

            Emet Ak parti ilçe teşkilatında değişim olup olmayacağı tartışmaları hız kazanırken, başkanlığa aday isimlerde yüksek sesle dillendirilmeye başladı. Kütahya ve Ankara nezdinde başkanlığa adya olan isimlerin girişimlerde bulundukları bilinirken,siyasette düğümlerin 1 ay içersisinde çözülmesi bekleniyor.

 

            EMET AK PARTİDE DEĞİŞİM OLURMU?

 

Halen genel merkez ataması ile başkanlığı yürüten Av.Mehmet Yağcıklı’nın değişip değişmeyeceği en çok konuşulan konuların başında geliyor. Yağcıklı mevcut başkan Naci Özcan’ın istifasının ardından ilçe başkanlığına atanmıştı.

            Emet Ak partide bu güne kadar Muhsin Erensoy,Ali Mor,Mehmet Düz, Mehmet Ali Yerem,Adem Cangür, Naci Özcan ve Av. Mehmet Yağcıklı ilçe başkanlığı yaptı.Kurulduğu günden bu yana 6 başkanı değiştiği partide yeni bir değişimin olup olmayacağını önümüzdeki günler gösterecek.

 

 

            MEHLEMÖNÜNDE YENİ BAŞKAN ADAYLARI

 

            Emet Ak parti ilçe başkanlığı için  bir süredir   çeşitli isimler kamuoyunda dolaşıyor. Bu isimler arasında  halen mevcut yönetimde bulunan Mehmet Uzun, Hüseyin Doğan,İbrahim Atilla, İsmail Elmacı’nın adı geçerken, yönetim dışından İsmail Akay,Barbaros Karaosmanoğlu, Ali Er, Ömer Erdoğan isimleri en çok telaffuz edilen isimler arasında yer alıyor.

            Emet mehlemönü siyasetinde isim enflasyonu yaşanmaya devam ederken, aday sayısının artabileceği belirtiliyor.

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN