GEREKİRSE ANKARAYA YÜRÜR,İŞÇİLERİMİZİ EZDİRTMEYİZ

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy Emetborda yaşanan işçi kıyımları için defalarca uyarmalarına rağmen klavye muhalefeti yapmakla suçlandıklarını,şimdi ise iktidarın kıyımlara seyirci kaldığını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

    CHP Emet  ilçe başkanı Deniz  ALTINSOY  Emetbor işletmesinde yaşanan ve 37 kadar taşeron işçinin işten çıkarılması yönünde çalışmaları eleştirerek;”Emet -Hisarcık  bizim. Eti Bor da bizim. İşletmede  çalışan Herkes  bizim insanımız.Ve hepsi bizim olarak kalacak” dedi.

Chp Emet İlçe Başkanı Altınsoy Eti Bor Taşeronunda Son günlerde İlçe Kamuoyunu Meşgul eden ve toplamda 37 emekçi kardeşimizin haklarının elinden alınması konusunda bir basın açıklaması yaptı.

Altınsoy’un açıklaması şöyle;

 “Biz CHP Emet ilçe teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden beri Emet ve yöresinin hangi sorunu olursa önceden müdahale ettik,kamuoyuna ve yetkililere  bildirdik. Bakın bunların sonuçları iyi değil, sonuç kötüye gitmekte diyerek uyardık. Yaptığımız bazı uyarıların iktidar partisi tarafından dikkate alınmadığı kanatindeyiz. Yaşadıklarımız ve işçilerimizin karşı karşıya kaldıkları mağduriyet bunu göstermektedir. Emet ve yöresine yapılan her hizmetin yanındayız. Kim yaparsa yapsın. Biz Sorun üretmeye değil Çözüm Üretmeye geldik.

Eti Bor işletmemizde yaşanan Taşeron olayını biz ilçe teşkilatı olarak başından beri takip etmekteyiz. Konuyu ilgili birimlere sürekli aktardık. Ancak 2016 yılı aralık ayında ve 2017 başında yapmış olduğumuz Açıklamalarda özellikle vurguladık ;”Taşeronda çalışan Emet ve Hisarcık  İnsanı bir tuzağa çekilmekte ,bu işin sonu kötüye gidiyor “ Fakat iktidar partisi bizi yalancılıkla ve klavye muhalefeti ile suçladı. Şu an Emet ve Hisarcık İlçelerimizde yaşayan ve 37 kişiden oluşan daha sonrada 360 kişiyi kapsayacak bir kıyım gerçekleşmekte.

Bu Hem Eti Bor Emet İşletme müdürlüğünün hem genel Müdürlüğün ve gerekli birimlerin  hemde iktidar partisi mensuplarının bir ayıbıdır. Emet ve Hisarcık ilçelerine köyleriyle birlikte resmen ihanetidir.

İhaleyi Alan Firma aylardır ben gidiyorum diyor. İşçilerimizin maaşı bile Eti Bor Tarafından ödeniyor. Neden bunlara zamanında müdahale etmesi gereken kurum ve kuruluşlar müdahale etmedi ?. Veya Edemedi? Artık bazı ŞŞeylere dur deme zamanı Geldi.

 Başta Genel başkanımız Kemal KILIÇDAOĞLU ve partimizin Ankara’dan İstanbul’a Yürüyüşümüzün nedenlerinden biride bu Eti maden gibi bir varlığın varlık fonuna devredilerek içinin boşaltılmasıdır Eti bor un varlık fonuna devredilmesine alkış tutanlar şimdide Taşeron işçilerinin Ekmeksiz kalmasına haklarının elinden alınmasına Alkış tutmakta. Dün olduğu bibi bugünde işçinin Emekçinin Alınternin Yanında olacağız.

 İlçe Başkanı  DENİZ ALTINSOY olarak eğer bu işçilerimizimn  hakkı, emekleri, alınterleri ve analarının ak sütü kadar helal olan işleri geri verilmez ise ADALET, HAK ,HUKUK için Emet ve Hisarcık Halkımız ile birklikte gerekirse Ankaraya yürümeye hazırız. Artık OHAL kapsamında Varlık fonunda bugün 37 kişi ile başlayan kıyım yarın 50-100- 330 lara çıkacak. Emet ve Hisarcık uyumaya devam mı edecek? Bazılarının koltukları ellerinden gitmesin Diye Alkışlamaya, Adam övmeye devam mı edilecek?Adam olan milletinin vatandaşının hakkını arayandır. Hele bu Söz konusu işçi ve emekçi ise .

Eti Bor da devam eden bu kıyım sürecektir. Bu kıyım diğer Taşeron Arkadaşlarımıza hatta kadrolu arkadaşlarımıza yansımadan set koymalıyız. Emet ve Hisarcık Halkı Buna Hazırsa Biz hazırız.

Ne 37 Vatandaşımızın ne 330 vatandaşımızın ne Eti Bor ‘un ne Emet ve Hisarcı’ğın hakkını Kimseye Yedirmeyiz.Yedirmeyeceğiz.  Sonuna kadar Yanlarındayız. ; Emet Hisarcık  Bizim, Eti Bor bizim ,Orda Çalışan Herkes Bizim.Bizim Kalacak.”dedi.

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN