İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 97. YILI

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulünün 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü,Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde kutlandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulünün 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’ u Anma Günü,Emet  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde kutlandı.

        Programa  Kaymakam Vekili Hasan ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mustafa KOCA, İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat KILIÇASLAN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Gökhan YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa CÖRE, Şube ve Okul Müdürleri, Kurum Amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

         Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkçe Öğretmeni Osman TAŞDEMİR yaptı.

      Milli şairimiz  Mehmet Akif Ersoy’un hayatının tiyatral gösterisi ve  İstiklâl Marşımızın orotoryosu ve yazılış hikâyesinin slayt gösterisi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

         Liseler arası düzenlenen “Gençliğin Gözünden Mehmet Akif ERSOY” yarışmasında 1. olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi eserini okudu.

       “Gençliğin Gözünden Mehmet Akif ERSOY” konulu kompozisyon yarışmasında ilk 3’e giren 1. olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze BORAN’ a ödülü Kaymakam Vekili Hasan ÇİÇEK,

2. olan Gazi Emet Anadolu Lisesi öğrencisi Teslime Nilay AK’a ödülü Belediye Başkanı Mustafa KOCA,

3.olan  Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kübra Selimoğlu’na ödülü İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat KILIÇASLAN tarafından verildi.

Bugün  öğle namazı öncesi, İlçemiz Çarşı (Babukbey) Camii’inde Mehmet Akif Ersoy ve Şehitlerimiz adınaEmet  Müftülüğümüzce Mevlid-i Şerif okutuldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN