İYİ PARTİ HİSARCIK İLÇE TEŞKİLATI KURULUŞUNU TAMAMLADI

Kuruluşunun ardından hızlı bir teşkilatlanma sürecine giren İyi parti Hisarcık ilçesinde de teşkilat kuruluşunu tamamlayarak ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kuruluşunun ardından hızlı bir teşkilatlanma sürecine giren İyi parti Hisarcık ilçesinde de teşkilat kuruluşunu tamamlayarak ilk yönetim kurulu toplantısınıda gerçekleştirdi.

            İyi parti Hisarcık ilçe başkanlığına atanan Ramazan Tuncel hiçbir syasi partinin devamı  olmadıkları gibi  hiçbir partili vatandaşlarını da ötekileştirmeden çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

            Tuncel  İYİ parti Hisarcık teşkilatlanması adına şu açıklamalara yer verdi;”Kütahya il kurucu başkanımız  Hürdoğan Çelik tarafından görevin tarafımıza tevdi edilmesi ile birlikte çalışmalarımıza derhal başladık. 33 kişiden oluşan yönetim kurulumuzda daha önce değişik partilerde görev almış arkadaşlarımıza da yer verirken  siyasette daha önce yer almamaış genç arkadaşlarımızada  yer ve görev vermeye çalıştık. Partimizin kuruluşunda tüzüğümüz gereği 6 bayan vatandaşımıza da yer verdik.

            Parti binamızı tutarak üye kayıtlarımıza da başladık. Hiçbir partiliyi ötekileştirmediğimiz gibi, hiç bir  siyasi partinin devamıymış gibide hareket etmedik.Bundan sonraki çalışmalarımızda da arkadaşlarımızla beraber ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz ve ilçemiz için çalışacağız. Tüm partilerle görüş ayrılığımız olsa da ülkemiz ve ilçemiz için birlikte ve diyalog içinde çalışmayı ilke edindik.Meselelerin çözümü noktasında hiç kimseyi suçlamadan kendi görüş ve çözüm önerilerimizi insanımıza sunmaya,ve yılmadan,bıkmadan anlatmaya devam edeceğiz. “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN