KADIN DOĞUM VE ÇOCUK DOKTORU 74. ATAMALARDA OLURMU?

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 74. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası İlanı yayımlandı

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 74. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası İlanı yayımlandı.

Tıp fakültelerinden mezun olan doktorlardan tıp diploması ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman tabiplerden uzmanlık belgesi düzenlenmesi için gerekli evrakları 27/03/2017 tarihi mesai bitimine kadar Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ulaşıp tescil işlemleri yapılmış olanlar 74. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası’na katılabilecekleri belirtilirken Emet konuyu yakından takip ediyor.

73. dönem zorunlu hizmet kuralarında Emet devlet hastanesine 1 genel cerrah,1 anestezi uzmanı,1 aile hekimi,1 de pratisyen atanırken,halen boş olan Kadın doğum ve çocuk doktoru atamaları için Emet halkı 74. dönem kuralarını bekliyor.

Vatandaşlar ilçede en çok eksikliği hissedilen 2 branş doktoru için 74. dönem atamalarına Emet kadın doğum ve çocuk doktoru münhal kadro açılmasını talep ediyorlar. Nisan sonu Mayısın ilk haftalarında münhal kadrolarının açıklanması beklenen 74. dönem için Emetli vatandaşlar siyasilerden gelecke müjdeli haberleri bekliyorlar.

Bu arada 73. dönem atamalarında ilçemize gelen aile hekimi Sinem Aydemir dün itibarı ile hastanemizdeki görevine başladı. Diğer doktorlarımızın ise önümüzdeki hafta göreve başlamaları bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN