KYK YURT YAPIMI İÇİN YER TESLİMİ YAPILIYOR

AK parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu'nun açıklamaları ile duyurduğumuz 400 kişilik KYK yurt yapımı ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi alan firma yer teslimi için Emet ilçesine geldi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Geçtiğimiz sayı AK parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu’nun açıklamaları ile duyurduğumuz 400 kişilik KYK yurt yapımı ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi alan firma yer teslimi için Emet ilçesine geldi.

            Haskoç ve  Menteş İnşaat ortaklığının aldığı Emet KYK yurt yapımı için Menteş ltd.şti müdürü Vahdettin Menteş Emet ilçesine gelerek inşaat alanını inceledi. Belediye başkanı Mustafa Koca ve belediye fne işleri teknik ekiplerince inşaat alanında inceleme yapan firma yetkilileri,  bu hafta sonuna kadar ssk binasının bir yandan yıkımı yapılırken,diğer yandanda şantiye kurma çalışmalarına başlayacaklarını ifade ettiler.

            200’ü erkek 200’ü  kız olmak üzere toplam 400 öğrenci için yapılacak yurt 8 katlı olacak.  İnşaat alanı içerisinde yapılacak 3 katlı ayrı bina ise idare merkezi, ve kafeterya gibi sosyal tesislerden oluşacak.

Belediye başkanı Mustafa Koca  belediyece  yurt  çevresinde imar restorasyonlarının daha önce yapıldığını ve ihtiyaca göre gerekli destek ve çalışmaların yapılacağı inşaat için şunları söyledi;

 “Emet Meslek Yüksekokulu ilçemizin kalkınması için en büyük etkenlerden birisi.Bu yurt tamamlandığında, yüksek okulumuzun gelişimine büyük katkı sağlayacak ve buda ilçemize etki edecektir. Yurdun yapılması için emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere  bakanlık  ve genel müdürlüğümüze, ilçe parti teşkilatlarımıza  teşekkür ediyorum” dedi.

Proje maliyeti 25 Milyon lira olan yatırım ile 1 adet yurt binası, Sosyal Tesis ve Nizamiye binası yapılacak. 400 de tamamlanacak inşaatın  2019/Nisan da tamamlanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN