MECİT AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

25 ve 26. dönem Ak parti Kütahya Milletvekili aday adayı olan Tuğba Mecit Ak parti Kütahya Kadın kolları il başkanlığına aday oldu

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

25 ve 26. dönem  Ak parti Kütahya Milletvekili aday adayı olan Tuğba Mecit Ak parti Kütahya Kadın kolları il başkanlığına aday oldu.Ankara nezdinde resmi başvurusunu yaptığını belirten Mecit, katılımcı demokrasi ve davaya hizmet adına daha çok kadın aday çıkmasınıda desteklediklerini ifade etti.

Kütahya’da  ben benci anlayıştan uzak birlik ve beraberliğin temini için yola çıktıklarını belirten Mecit;”Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasette kadınlarımıza verdiği önem ve destek kadar, gerek Kütahyamız gerekse ilçelerimizde Ak parti kadın kolları üyelerimizin destek ve teşvikleri ile  u göreve talip oluyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun “dedi.

Ülkemizin 2023  hedeflerine ulaşmasında belirlediği stratejiler doğrultusunda görev yapcaklarını belirten Mecit; “Anayasayı gerektiği gibi 2023 hedeflerine uygun hale getirerek ,sistemi üst nokta olan Başkanlığa taşımak ,Orta ve düşük teknolojiden orta ve yüksek teknolojiye geçmek, Rekabet gücünü artırmak, istihdamı artırmak, bölgesel gelişimi temin etmek ,Fasoncu ürün odaklı üretici durumundan üretici ve global markalar çıkarmayı hedeflemeli,bürokraside ki çok başlılığı azaltarak uzun vadede planlar yapan  koordinasyonu en üst düzeye taşıyarak sinerji üreten bir yapıda olmalıyız. Bir ülkenin kalkınmasında kadınlarımızın rolü çok büyüktür.2023 hedeflerine uzanırken, kadınlarımızla birlikte üreten,ülkesi için çalışan  kadınlar olarak hedeflerimizin  partiler üstü olduğunu göstermek için görev almaktan kaçınmamalıyız. Ben her kadınımızı yönetimlerde yer almak, bu bayrağı ileriye taşımak için aday olmaya davet ediyorum.”dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN