MİLLETVEKİLİ YILMAZ'EVET ÇIKARSA EMETBOR SATILIR'

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz referandumda Evet çıkması halinde varlık fonuna devredilen Etimaden ve bor madenlerinin özelleştirileceğini söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Chp  Ankara Milletvekili Necati Yılmaz referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesine geldi.Chp İl başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ,Emet Chp ilçe başkanı Deniz Altınsoy, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede kurulan pazarı gezen heyet vatandaşlar ve esnaflarla görüştü.

Referandumda Evet demenin Tek adamlığı onaylamak olduğunu söyleyen Milletvekili Yılmaz;”Mesele şu veya bu parti meselesi değil,memleket ve Cumhuriyet meselesidir. Bir kez Evet denildimi artık sizlere hiçbir şey sormayacaklar. Ülkemizin en zengin bor yatakları Emet’te… Biliyorsunuz şimdide Etimadeni varlık fonuna devrettiler. Eğe referandumda Evet çıkarsa bu bor madenlerimizide özelleştirecekler.

 

Referandum sürecinin eşit propaganda, örgütlenme ve söz söyleme hakkı çerçevesinde sürmemesinin ardında iktidarın büyük bir hezimetle karşı karşıya kalma korkusu ile baskı uyguladığını söyleyen Yılmaz;” Tüm bu tehdit, baskı ve yasak ortamında; işsizler, ezilenler, yoksullar, kadınlar, gençler, esnaf, çiftçi ve sanayiciler, bu dayatma Anayasa’ya karşı “hayır”ları ortaklaştırmak, önerilen macera sürecini reddederek, aydınlık bir Türkiye umudu etrafında kucaklaşmak için gerekli iradeye sahiptirler”  dedi.

Yılmaz teşkilatları ile birlikte vatandaşlara değiştirilmek istenen maddelerle ne gibi Cumhuriyet kazanımlarının kaybedileceğini aktararak Hayır   desteği istedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN