VAKIFTAN 963 AİLEYE 1650 TON KÖMÜR YARDIMI

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 963 aileye toplamda 1650 ton kömür yardımı yapıldığı bildirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

      Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile  963 aileye toplamda 1650 ton kömür yardımı yapıldığı bildirildi.801 bin TL ye mal olan kışlık yakacak desteği ile Emet merkezde 338 köylerde ise 625 vatandaşa ulaşıldı.

            Çavdarhisar Kaymakamı ve aynı zamanda Emet Kaymakam vekili olan Kadir Yurdagül, kışlık yakacak desteği ile 963 vatandaşa ulaşıldığını ifade etti. Kaymakam vekili Yurdagül;” Şehitlerimizin ailelerine, Gazilerimize ve yakınlarına, Yoksullara, engelli vatandaşlarımıza, dul yetim ve öksüzlere, kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza yakacak yardımı çalışmalarımız devam ediyor.  Ayrıca  sosyal güvenlik primi ödediği halde hane sayısı fazla olduğu için daha fazla yakacak kullanan vatandaşlarımızada vakfımızda destekte bulunulmuştur.Vakfımıza müracaatlarda bulunan ailelerimizden Mütevelli Heyetince karar verilen yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacını karşılamak için merkezde 338 vatandaşımıza 723 ton, köylerimizde ise 625 vatandaşımıza 927 ton kömür yardımı yapıldı .”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN