VALİ NAYİR YÖNETENLER VE YÖNETİLENLER BİRLİKTE KARAR VERECEK

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Emet ilçesinde mahalle ve köy muhtarları, daire müdürleri, oda başkanları ile bir araya geldiği toplantıda katılımcı yönetim uygulamalarına dikkat çekerek'Yönetenler ve yönetilenler birlikte karar vererek,en iyi hizmeti sunmaya çalışacak 'dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Emet ilçesinde  mahalle ve köy muhtarları, daire müdürleri, oda başkanları ile bir araya geldiği toplantıda katılımcı yönetim uygulamalarına dikkat çekerek;”Yönetenler ve yönetilenler birlikte karar vererek,en iyi hizmeti sunmaya çalışacak “dedi.

            Emet temal resort Emeti hatun salonunda daire müdürleri ve seçilmişler ile bir araya gelen Vali Nayir;;”İlimizin kalkınması için büyük bir fedakarlıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekip çalışması önemli.  Hizmet noktasında başta muhtarlarımız olmak üzere, yerel yöneticilerimiz, oda başkanlarımız ile koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Devletin vatandaşla, özellikle kırsal kesimle irtibatında başarılı bir çalışma oldu Susuz, suyu yetersiz olanlar, yolları kalite olarak yeterli olmayanlar veya küçük ölçekli sulama yatırımları gibi altyapı yatırımlar için geçen sene 7 milyon TL civarında olan ödeneğimiz bu sene 21 milyon TL’ye çıktı ki  bu çok güzel bir rakam.3 yıllık programızı hazırladık. Köy grup yollarımızın da program dahilinde yürütülmesi ile  5-6 sene içinde tüm köy yollarımız karayolları standartında olacak.”dedi.

Vali Nayir, köylerde köy muhtarlarının, merkezde mahalle muhtarları ve stkların görüş ve tekliflerinin yerel yönetimlerce değerlendirilmesinin önemine vurgu yaparak;” Demokrasimizin ilk basamağı muhtarlarımız. Yönetenlerin, yönetilenlerin görüş ve önerilerini dikkate almaları önemlidir.Köy muhtarlarımızın görüş ve talepleri il encümenliğimzde, mahalle muhtarlarımızın görüş ve önerileir belediye encümenlerinde değerlendirilmelidir.” Dedi

            Vali Nayir her ilçelerine yatırımcı gelmesinin kendilerini memnun edeceğini ifade ederk devletin  yatrımcılara gerekli imkan ve teşvikleri sunduğunu, yerel yönetimlerinde  gerekli ilgi ve desteği sağlayarak bölgelerine girişimciler için cazibe merkezi haline getirmelerinin görevleri olduğunu sözlerine ekledi.

            Vali Nayir başkanlığındaki toplantıya, Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye başkan vekili Süleyman Algül,daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları ve oda başkanlarımız katıldı. Sohbet toplantısında ilçemizin yol, eğitim,sağlık, spor ve gençlik merkezleri,sit sorunu,otopark vb konularında katılımcıların  taleplerinide dinleyen Vali Nayir daha sonra Hisarcık ilçesine gitmek için ilçemizden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN