VE 4.TOKİ YAPIMINA BAŞLANDI

Emet belediyesi projesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Emet İlçesi'nde inşa edilecek 219 konutun ihalesini alan ARTIM grup çalışmalarına başladı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesi projesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Emet İlçesi’nde inşa edilecek 219 konutun ihalesini alan ARTIM grup çalışmalarına başladı.

İlçemiz 1. toki konutlarından Esentepe istikameti arasına yapılacak olan konutlar için şantiyesini kuran firma, yol güzergah çalışmalrı ve enerji hatları çalışmalrını tamamlanmasının ardından binaların yapımına başlıyor..

Belediye başkanı Mustafa Koca firmanın çalışmalrını yerinde incelerken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;”Emet 1. toplu konutlar alanına yapılacak projeyle yerleşim alanı; dükkânları, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor. Cephe tasarımlarında geleneksel konutlarında yer alan mimari cephe elemanları modernize edilecek. Ahşap görünümlü cephe kaplamaları, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar kullanılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günde konutlarımız tamamlanacak” dedi.

Emet 4. tokileri 110 metre kare 3+1, 85 metre kare 2+1 olarak yapılacak. Konutlar yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanacak.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN