YEŞİLYURT VE DEMOKRASİ KAZANDI

Kongreye hazırlanan Hisarcık madeniş şubesi kongreye hazırlanırken kongre öncesi yapılan delege seçimlerini mevcut başkan Abdullah Yeşilyurt'un beyaz listesi kazandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kongreye hazırlanan Hisarcık madeniş şubesi kongreye hazırlanırken kongre öncesi yapılan delege seçimlerini mevcut başkan Abdullah Yeşilyurt’un beyaz listesi kazandı.

            1922 üyesi bulunan sendikada 125 delege seçimi için Pazartesi günü işçiler sandık başına gitti. Emet borikasit,hisarcık,Espey,Gediz atıl,Gediz,Uşak ve İzmir’de üyeleri bulunan sendikada  işçilerden seçime yoğun bir katılım oldu.

            Geçerli oyların 855'ini alan Abdullah Yeşilyurt’un beyaz listesi delege seçimlerni kazandı. Diğer adaylardan Deniz Altınsoy’un sarı renk listesi 661 oy,Cemal Tanrıkulu’nun mavi renk listesi 124 oy aldı.

            Oldukça demokratik ortamda geçen seçim sonrası adaylar birlikte pozlar verirken başkan Abdullah Yeşilyurt seçme hakkın kullanan işçilere ve demokratik bir seçim gerçekleşmesine katkılarından dolayı diğer adaylara teşekkür etti.Yeşilyurt,sonuçların işçilerimiz için hayırlı olmasını diledi.Yeşilyurt'un teşekkür mesajı şöyle;

TÜRKİYE MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI HİSARCIK ŞUBE BAŞKANI ABDULLAH YEŞİLYURT VE YÖNETİM KURULU TEŞEKKÜR MESAJI...

Değerli İşçi,Emekçi;madenci kardeşlerimiz.

Şubemizin 04.12.2017 Pazartesi (bugün) yapılan Delege Seçimlerinde öncelikle büyük katılım sağlayarak;demokratik bir yaklaşım gösterdiğiniz ve seçme hakkınıza sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Seçimlerimizin öncesinde ve seçim esnasında göstermiş olduğunuz saygı ve anlayışınız için sizlere şükranlarımızı sunarız.
Seçimlerimizin Şube Seçim Kurulumuz tarafından tamamen etik ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi,seçimin seçenin gözü önünde olması anlayışıyla hareket edilmiş olması, saygı ve anlayış ortamında geçmiş olması bizleri oldukça sevindirmiştir.Seçimlerimizin şeffaflık ve güven çerçevesinde geçmesinde, emeği geçen tüm sandık kurulu görevlilerimize,iş yeri temsilcilerimize ve gözlemcilerimize de bu konuda minnet duygularımızı iletiyoruz.
Bu anlamda seçim öncesinde ve seçim esnasında Şube Yönetimine aday olan Deniz ALTINSOY ve M.Cemal TANRIKULU'na ve beraberindeki çalışma arkadaşlarına göstermiş oldukları saygı,anlayış ve demokratik mücadeleleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.
Bizlere bu seçimde destek olup;bizlere Madencinin Sesi,Madencinin Temsilcisi görevini bir kez daha layık gören,siz değerli İşçi,Emekçi kardeşlerimize ve bize oy versin ya da vermesin şubemizin tüm üyelerine tek tek teşekkür ederiz.
Allah, ilerlediğimiz bu yolda bundan sonrası için daha iyi işler yapabilmeyi,sizlere daha müjdeli haberler verebilmeyi sizlerle daha emin adımlar atabilmeyi nasip eyler inşallah.
Bizler ayrıştırıcı ve taraf tutan bir yönetim anlayışını hiç bir zaman ilke edinmedik.Her zaman İşçi,Emekçi kardeşlerimizin menfaatine olan yolda ilerlemeye gayret gösterdik.Çünkü bizler biliyoruz ki BİRLİK olursak GÜÇLÜ ve MÜCADELECİ oluruz.
Bu vesileyle;
BİR KEZ DAHA TÜM ŞUBE ÜYELERİMİZE YAPILAN DELEGE SEÇİMLERİNİN HAYIRLI,UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDER,İŞ KAZALARININ OLMADIĞI,İŞ YERİNDE HUZUR VE GÜVENİN HAKİM OLDUĞU BİR ORTAM TEMENNİLERİMİZLE SEVGİ VE SAYGILARIMIZI SUNARIZ.

--TEŞEKKÜRLER--

TÜRKİYE MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI HİSARCIK ŞUBE YÖNETİM KURULU

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN