21 GÜN KONUŞURUZ!

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 06 Nisan 2024 16:26

31 Mart yerel seçimler şükür kavgasız gürültüsüz bitti. 2004 yılından bu yana neredeyse 21 yıl diyelim artık AK partide olan Emet belediyesi 21 oyla bu defa Cumhur ittifakın diğer büyük ortağı Mhp'ye gitti. Yani Emet'te Cumhur ittifakı yine kazanmış oldu.

DİĞER PARTİLER İŞGAL KUVVETİ Mİ? Ak gençlik seçimde çok iyi çalıştı. Allah var gençler sahadaydı. Bir sahurda partide yapan gençlere sevdiğim bir kardeşi yazdı ve dedi ki; “Milli mücadele dönemi dedelerinizde uyumamıştı, fıtratınızı yaşıyorsunuz. Sakın ha şaşırmayın.” Böyle bir söz olabilir mi? Savaşamı gidiyoruz seçimemi? Diğer partiler işgal kuvvetimi? Gençleri kamplaştırmaya gitmezmi bu tür söylemler?

21 OY MİLLETİ BİR BİRİNE DÜŞÜRÜR Bence tabi… Kazanana bu 21 pahalıya patlar. Biz olmasaydık kazanamazdınız teraneleri… Bizim desteklediğimiz kazanır falan… Aynı şekilde 21 fark kaybeden tarafınfada polemiklere neden olacak. Oy vermediği bilinen veya şüphelilene ters bakılacak. Destekleseydin alacaktık gibisine.. Ama işin doğrusu bu seçim 1 oyun dahi ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.. PARAYA ERZAĞA OY VEREN ŞEREFSİZDİR Kazanan veya kaybeden hiç farketmez… Az da olsa böyle bir grup var ilçede.. Böylelerine aslında hiçbir parti yüz vermeyecekki, aydınlatma direği gibi ortada kalıverecekler ! Oy namustur. Halka karşı vatandaşlık görevinizdir. Parayla pulla, salçayla yağla satılır alınır bir şey değildir. Seçimleri çıkarı gibi görenler , şerefsizin önde gidenidir. Bu konuda da sosyal medayada ukalalık edenler yok değil.Herşey çıkarmış, ekonomi bozuk diye lider terkedilirmiş mi flaan filan. Kardeşim her zaman yazarız. Hükümetler insanların hayatını kolaylaştırmak içni görev alırlar. Yapamaya gider yapabilecek olan gelir. SEÇİMİ EMEKLİLER VE EMETLİLER BELİRLEDİ! Geçem seçim bin seçmen sandığa gitmedi.Bu defa 1500. Ciddi bir rakam sandığa gitmeyenlerin oy oranı %17.5 Tabi çeşitli tahminlerde ülke geneli emeklilerin sandığa gitmediği yorumları var. Emette de haliyle oranını bilmeyiz ama emekli olup tepki gösteren var. Malum seçimlerde birde özellikle empoze edilen yerli aday,nakil aday diyelim artık tartışmaları çıkıyor. Hoş yalanda değil.Mesela insanlar muhtar adaylığına çıkarken bile ‘şu mahallede şu kadar köylüm var bana destek verir ‘ düşüncesiyle çıkıyorsa doğru demektir. Hepimizin doğum yeri EMET yazarken ( Tamam hemen bana dönecke bire KÜTAHYa doğumlu olup, 13 yaşından beri EMET'teyim) bu teraneler sadece çıkar sağlamaya yarar. Yada lehine olacağını sanıp, ters tepmelerle…

SONUÇ İTİBARI İLE Emet işgal edilmedi,veya işgalden kurtulmadı. İkitdarı muhalefeti daha iyi hizmet göreceği iddiasıyla halkın huzuruna çıktı,halkta seçimini yaptı.Şimdi seçmenin kararına saygı zamanı. Seviyeli bir seçim geçirmemiz katkılarından dolayı tüm parti ilçe teşkilatlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Nihayetinde amaç memlekete hizmetse, kazananı tebrik edip, projelerini gerçekleştirmek içni destek vermekte bir hizmettir. Seçim sonuçları tüm ilçemize hayırlı olsun.(Seçim değerlendirmeleri devam edecek)

SON 5 YAZISI

Hükümet ve Belediye Borç Kıskacında Bir Emet Halkı!

19 Mayıs 2024 01:50

OKU

SENDEN ADAM OLMAZ!

10 Mayıs 2024 00:03

OKU

Siz Kimsiniz ki Emet ve Emetliye Had bildireceksiniz?

28 Nisan 2024 01:37

OKU

Covidden Daha beterdir,Ayrıştırma Virüsü!

25 Nisan 2024 04:45

OKU

21 GÜN KONUŞURUZ!

06 Nisan 2024 16:22

OKU