KLAVYE ŞOVMENLERİNE 24 SAAT CEVİZDEREDE NÖBET YAZACAKSIN

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 06 Eylül 2018 15:45

Hayatında bırakın şehitlik ziyareti, ölmüş ebesinin dedesinin mezarına gidip bir Fatiha okumamış dürzüler,sahte hesaplarla internette cevizdere üzerinden ahkam kesiyorlar.Hiç bilmediğimiz sayfalarda hiç tanımadığımız çoğuda sahte hesaplarla insanlar Emetin,cevizderenin neresi olduğunu bilmeden yazıp çiziyor.Sağduyulu insanlarımız ise olayı anlamaya,öğrenmeye çalışıyor.

Komik olan her şeyden bihaber bu zatlar,Milli mücadelede düşmana bakraç bakraç yemek taşıyan, çalgılı çengili,hayvan çevirmeli ziyafetler verilen yerleri bilmeden, düşmana Emet deresini,cevizderesini dar eden kahramanların memleketini karalamaya kalkıyor.

Evet, Cevizdere anma programında bir yanlış,bir eksik vardır. Ama bu bilinçli yapılan bir sabote değil, sehven yapılan bir hatadır.Olmaması gereken büyük bir hatadır. Ancak toplumsal linci gerektirecek havaya sokmak memlekete,şehitlerimize ve ülkemize yapılan daha büyük bir hatadır.

Yapılan yanlışlığı hakaret etmeden, eleştiren, olmaması gerek diye tepki gösteren ve yazıp çizen vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz. Elbette tepkilerini hassasiyetlerini dile getirecekler.Bu gayet normal. Ama ona buna küfrederek,buradan yola çıkarak Emete,Emetliye,Kütahyaya Türk milletine hakarete varacak yorumlar yapanların alayının Allah belasın versin. Versinde savcılığımızda gereğini yapsın.

1985 yılında sembolik olarak yapılan anıtımızda ,sembolik mezarlarımızla gelecek kuşaklar tarihimizi öğretilmeye çalışılıyor. Bu mevkide ve dahi savaşın geçtiği geniş coğrafyada geçmişten bugüne Kaymakamlık,belediye,orman, kime vazife düşerse seve seve yapıyor. Ecdad derneğimizin önderliğinde, Günlüce köyü muhtarlığımızını gayretleri ile cevizderemiz her geçen gün gelişiyor.Ama bundan bihaber şahıslar, kutsal yerlerin varlığını, bir türküden öğreniveriyor…

Olayın ne olduğunu, nasıl geliştiğini, neler yaşandığını bilmeden yarım dakikalık görüntülerle sanki mezarlıkta,şehitlikte kına gecesi düzenlenmiş algısı yaratmak isteyen angutlar ve bu görüntüleri tüm programı değilde 45 saniyelik görüntüyü kesip servis etmekle adam olduğunu sanan liboşları sırayla Cevizdere şehitliğinde2 4'er saat nöbet tutturmak lazım… Nöbet tutsunki 24 saat ben ne yaptım diye bol bol düşünsün.Klavye ile vatan kurtarılmayacağını öğrensin.

BU SATIRLARDA LAFTAN ANLAMAYIP,ARGOYU SEVENLERE!

Sahte hesaplarla ona buna görüntü servis eden şerefsiz.O yayınladığın görüntülerdeki folklör ekibindeki çocuklar hepimizin çocuğu… 12 13 yaşında … Öğrendikleri kareografiyi en iyi şekilde yapma derdinde. Aileleri ise kahraman köylerinin adını duyurma, çocuklarının yaşıtları arasında öne çıkıp, kendi özgüvenlerini kazanma adına haklı gururunu yaşarken piçin biri çıkacak sanal alemde birkaç günlük adını duyurmaya çalışacak. Yok öyle ucuz kahramanlık

Ya alkol alarak yada sosyal medyada bunları yazarken,bir diğer açtığı internet sayfasında porno izleyip, özel mesajlardan milletin karısına kızına sarkmaya çalışacak karakterde şerefsizlerle kurtulmadı bu vatan… Hele klavye başında yazıp çizmekle, hiç kurtulmadı. … Kim veya kimse bu piçler bulunmalı.Sahte hesaplarla delikanlılık olmayacağı anlatılmalı.

Affınıza sığınıyorum. Bu klavye soytarıları,internet üzerinde çoğuda sahte hesaplarla ona buna çatarak hakaret ederek sözde vatansever,mlliyetçi,halkçı olarak mastürbasyon yapmış olup kendilerini tatmin etmek için koca bir ilçeyi, insanlarımızı karalayacaklar ve cezasız kalacaklar öylemi?

Bulun bu itleri… Bulun ve kendilerinden daha akıllı telefonlarını ,o klavyeyi alıp, hatta fareyi de alıp,,,,,

Koyunlarına sokun!!!

SATIR ARALARI…

Tüm parti başkan veya temsilcilerimizin, oda ve stk başkanlarımızın ortak basın açıklaması güzel bir eylemdi.Zira memleketi su bastıysa, yok yağmur kanalı tıkandı,yok yol yamuktu, yok oraya evmi yapılır diye tartışılmaz.Önce seli ve vereceği zararı bertaraf edersin,sonra oturur, sonrası için tedbirini alırsın. 3 Eylülde o kadar yoğun programlar ve o kadar çok insan emek verdiki..Hepsi erik dalının gevrekliğine kaynadı gitti. Günlüce köyü muhtarı istifa etmeli diyenlerde çıktı. Günlücemizi dev bayraklarla donatan, çalışma gayret ve milliyetçiliği sorgulanamayacak bir muhtar, sehven yapılacak bir hata için istifamı edecek?Ekonomik vatan haini olup halk bankasından gece dolar almadı,fetocu olup, darbe yapmadı… Geçin bunları. Neyse çıkarcı ,sanalcı , sahte hesaplı korkak yavşakların geçmişlerine geleceklerine lanet, şehitlerimizin aziz ruhlarına birer Fatiha okuyarak makalemizi bitirelim…

SON 5 YAZISI

Siz Kimsiniz ki Emet ve Emetliye Had bildireceksiniz?

28 Nisan 2024 01:37

OKU

Covidden Daha beterdir,Ayrıştırma Virüsü!

25 Nisan 2024 04:45

OKU

21 GÜN KONUŞURUZ!

06 Nisan 2024 16:22

OKU

Karar Vermeden Önce İyi Düşünmeli!

18 Şubat 2024 03:03

OKU

Muhtarlar Emet Survivor'da

28 Ocak 2024 18:19

OKU