BAŞKAN YAĞCIKLI 'SİMAV YOLUMUZ HAYIRLI OLSUN'

Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı bölgemiz adına büyük önem arz eden Simav yolu ikmal ihalesinin yapıldığını söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı  bölgemiz adına büyük önem arz eden Simav yolu ikmal ihalesinin yapıldığını, belriterke ilçemize hayırlı olması dilekelrini iletti.

Desteklerinden dolayı başta Milletvekilleri olmak üzere teşkilatına teşekkür eden Yağcıklı şunları söyledi;

“AK Parti İlçe Teşkilatımız olarak, ilçemizin daha da gelişmesi adına yatırım almak için her gün vekillerimizle birlikte çalışmaktayız. Gelişmeler için birinci öncelik olarak yol sorunlarımızı çözmeye çalışmaktayız. Yol yatırımlarımız içerisinde olan ve ihalesi yapılan Emet- Hisarcık- Simav arası, daha önceki firma tarafından 11 kilometresi yapılmış ancak bitirilememişti. Emet- Hisarcık- Simav yolumuz 15/12/2016 tarihinde yeniden ihale edilmiş ve itiraz süreleri ve kesinleşmesi yeni gerçekleşmiştir. Kesinleşen ihale sonuçlarına göre yol yapım ihalesi Y.G. Yol yapım firmasında kalmıştır. Yol Yapımı için firma ile 22/03/2017 tarihinde sözleşme imzalanmış olup yol yapım çalışmalarına başlanmıştır. 
Emet- Hisarcık- Simav yol yapım bedeli 78.500.000 (yetmiş sekiz milyon beşyüzbin) TL olup yüklenici firmaya 800 günlük bitirme süresi verilmiştir. Sözleşmeye göre 2,5 km bölünmüş yol – 19,5 km tek yol olarak yapılacak yolumuz inşallah 01/06/2019 tarihinde bitecektir ve siz değerli hemşerilerimizin kullanımına açılacaktır. 
Bu yatırımın ilçemiz açısından hayırlı olmasını diliyor ve başta vekillerimiz olmak üzere

teşkilatta bizimle gece gündüz çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN