ÇOCUKLARINI YENİDEN GÖREBİLSİN DİYE

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçesinde ileri derece görme engellisi taşeron işçiye yardım eli Emet belediyesi ve Bursa özel hayat hastanesinden geldi.

            Emet belediyesinin sosyal projelerinden birisi olan “ Belediyemizle yalnız değilsiniz”projesi kapsamında ev ziyaretlerini sürdüren belediye başkanı Mustafa Koca ileri derecede görme engelli işçinin ameliyat ettirileceğini söyledi.

            Başkan Koca;” Belediyemiz projesi kapsamında ziyaretlerimiz sürerken, hükümetimizin engelli aileleri, evde hasta ve yaşlı bakım aylığı gibi hizmetlerinden yararlanmayan vatandaşlarımızın da bulunduğunu görüyoruz. Bu konularda vatandaşlarımıza danışma hizmeti verdiğimiz gibi, devletimizin imkanlarından yararlanmaları adına yardımcı oluyoruz. Ev ziyaretlerinde ileri derecede görme engeli bulunan işçi kardeşimizin ameliyatla düzelebileceğini gördük. Bursa özel hayat hastanesi sahibi hemşehrimiz sayın Ahmet Özkullada irtibata geçerek konuyu kendilerine de aktardık. Söz konusu Emet ve Emetli hemşerilerimiz olduğunda tereddütsüz yardımlarını esirgemeyen sayın Özkul bu  konuda da gerekli desteği vereceklerini ifade ettiler. Pazartesi günü ameliyat olacak olan işçimiz belediyemiz araçları ile Bursada götürülecek. Tedavileri yapılacak olan işçimiz  inşallah sağlığına kavuşarak çocuklarını  yeniden görebilecek.”dedi.

            Bursa hayat hastanesi sahibi Ahmet Özkul’a teşekkürlerini ileten başkan Koca;”Elele verdiğimizde çözülemeyecek sorunlarımız, ulaşılamayacak vatandaşlarımız olmadığını düşünüyoruz.Bazı konularda belediye olarak bizler destek verirken bazı zamanda hayırsever vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahiplerimiz arasında köprü vazifesi görüyoruz. Halkımızdan da büyük destek gören projelerimizi geliştirerek devam ettirmeyi görevimiz kabul ediyoruz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN