DUALARIMIZLA ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Emet İlçe Belediyesi, Emet İlçe Müftülüğü ile birlikte Afrin'deki şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okuttu.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet İlçe Belediyesi, Emet  İlçe Müftülüğü ile birlikte Afrin'deki şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okuttu. 
Merkez çarşı camiinde  okutulan mevlidin ardından kılınan öğle namazı sonrasında ilçede bulunan 19 camide halka helva dağıtldı.

Çarşı camiinde halka helva dağıtımına katılan Emet  Belediye Başkanı Mustafa Koca ilçe müftülüğüne, din görevlilerine ve katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Tüm dualarımz  Mehmetçiklerimizle diyen Başkan Koca , "Ülkemiz Afrin de onur mücadelesi veriyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı operasyonunda  askerlerimizin kahramanca yürüttüğü operasyona biz de Emet belediyesi olarak dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Kalbimiz ve dualarımız her daim onlarla. Ülkemizin huzuru, vatanımızın bekası adına yürütülen bu operasyon zaferle nihayete ulaşacaktır. Zafer İslamındır  sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah şehit düşen kahraman yiğitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar, Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Ordumuzu  muzaffer kılsın inşallah" ifadelerini kullandı.

Emet belediyesince 19 camide ve merkez çarşıda yaklaşık 5000 kişilik helva dağıtımı yapıldı.

Bugün ayrıca Emet ilçesinde berberlik yapan esnaflar tarafından Afrin şehitlerimiz ve Mehmetçiklerimizin zaferi için mevlüd okutturulup, okunan hatmi şerifin duası yapılırken,namaz sonrası berber esnafınca halka bisküvi ve lokum ikramında bulunuldu.

Ayrıca ilçemizde misafir olarak bulunan İlahiyatçı, din bilgini, akademisyen, vaiz M. Cevat AKŞİT bugün Emet kaynarca camimizde halka vaaz verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN