GÜRAL'EV VE İŞ DÜNYAMIZIN HUZURUNUN MİMARI KADINLARIMIZDIR'

EMKO üyesi girişimci kadınlarla bir araya gelen KUTSO başkanı Nafi Güral ticari hayatı ve tecrübelerini anlattı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emko üyelerine ticari hayatı hakında da bilgiler veren Nafi Güral;”Bizim zamanımızda iş adamı olmak için 3 konuyu bilmemiz gerektiği ifade edilirdi. Birincisi Dans etmek, ikincisi daktilo kullanmak, üçüncüsü ise araba kullanmaktı. O dönem Kütahyada 5 taksi 5 tane otobüs vardı. Bugün geldiğimz noktada en önemli öncelik teknolojiyi yakından takip etmektir. Bunuda derken mesajlaşmak veya sosyal medya da vakit öldürmeyi kastetmiyoruz. Teknolojiyi  iş alanınızda etkin bir tanıtım ve pazarlama için kullanmaktan bahsediyoruz.Bakınız insanlarımız internet üzerine yemek sepeti diye site kurarak bugün büyük şirket olabiliyorlar. Üretim kadar pazarlama önemli.Bu konudada teknolojinin bizlere sunduğu fırsatları çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu konudada Emko’nun resmi sitesinin ticaret sitelerimizde yerini alması ve sektin bir site oluşumu için destek vereceğiz.

 Bizler ataerkil bir toplum olduğumuzu düşünürken aslında ana erkil bir toplum olduğumuzun farkına vardık. Bizde kadınlar her şeyimizidir. Evi çekip çeviren kadınlarımızdır. İnsanların aile hayatı ne kadar düzenli olursa ticari hayatlarında da o kadar başarılı olur.Evin huzuru, ev huzurunun mimarı kadındır. Babam vefat ettikten sonra düzenimiz devam ederken annemin vefatının ardından bizlerin düzeni bozuldu.O sebeble kadınlar iş dünyamızdaki başarıların arka plandaki gizli kahramanlarıdır.O sebeple bu girişiminiz için sizleri kutluyorum.

Önemli olan İş dünyasında da yapılması lazım gelenleri bilip hayata geçirmek yani uygulamaktır. Hayallerimin peşinde koştum,hayallerimi gerçekleştirdim.Elbette çok zor oldu.Hiç kimseyi büyük görmeyin,hiç kimseye de tepeden bakmayın.Sadece işinize odaklanın. Gelişim ve büyümek için karar almaktan korkmayın. Ama  iyi bir gözlem ve analizci olun “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN