GURURUMUZ SERKAN TÜRKİYE 3. SÜ

İşitme Engelliler Taekwondo Şampiyonasında Emet Bor Spor Taekwondo Takımından Serkan KAVGACI, Türkiye 3.sü oldu.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Amasya 22 Haziran Spor Salonu’nda   gerçekleşen İşitme Engelliler Taekwondo Şampiyonası  16 ilden gelen 60’ın üzerinde  sporcunun kıyasıya rekabetiyle son buldu. İlimiz Emet Bor Spor Taekwondo Takımından Serkan KAVGACI, Türkiye 3.sü oldu.


Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Amaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Abdullah KODEK, İşitme Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Mahir YAZICI, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman KURT, Disiplin Kurulu Başkanı Hayrullah AKDEMİR, Güreş Eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut DEMİR tarafından verildi.  

Şampiyona sonucunda başarılı olan sporcular milli takım kampına alınacak ve Samsun’da düzenlenecek  İşitme Engelliler Olimpiyatları'na( Deaflympics 2017) hazırlanacak.

Emet Bor Spor Taekwondo Takımı Antrenörü Efraim KAVGACI: "Sporcularımızdan Serkan KAVGACI, Türkiye 3.sü olarak yüzümüzü güldürmüştür. Gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine inandığımız Serkan KAVGACI'nın bu gelişiminde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Sporcumuzu da elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ediyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN