KADIN EMEKÇİLER ANKARADA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katıldığı Hak-İş 7. Uluslar arası Kadın Emeği buluşması Ankarada geçekleştirilirken, Emet ilçesinden de sendikaya üye 30 kadar bayan sendikalı etkinliğe katıldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı  Hak-İş 7. Uluslar arası Kadın Emeği buluşması Ankarada geçekleştirilirken, Emet ilçesinden de sendikaya üye 30 kadar bayan sendikalı etkinliğe katıldı.

            Hak-İş’e bağlı Hizmetiş sendikası üyesi bayanlar, İlçelerden gelerek Kütahyada buluşarak Ankarada hem etkinliğe katıldılar hemde bir kültür gezisi gerçekleştirdiler.

            Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Kadın emeği buluşmasında  Erdoğan her yıl büyüyen sendika ve Kadın emeği buluşması katılımı için Hak-İş yöneticlerine teşekkür etti.     Ülkedeki ve tüm dünyadaki kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik eden Cumuhrbaşkanı  Erdoğan, "8 Mart'ın birlik, beraberlik ve kardeşlik günü olması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Emeğiyle, alın teriyle, şefkatiyle, yüreğinin genişliğiyle dünyayı bizim için güzelleştiren, yaşanabilir hale getiren tüm kadınlarımıza ve annelerimize selamlarımı gönderiyorum. Siz varya siz, vatanımızı Anadolu, devletimizi devlet ana, toprağımızı toprak ana yapan tüm kadınlarımızı gönülden kutluyorum." ifadesini kullandı.

            Ankaradaki etkinliğe katılan Emetli hanımlar daha sonra Anıtkabiride ziyaret ettiler.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN