KAVUNCU' 7 SÜLALEMİZLE DUMLUPINARDA BEKLİYORUZ'

Milletvekili Vural Kavuncu 'Evet çıksa bile sizi denize dökeriz ' diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a Emet ilçesinden cevap verdi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu “Evet çıksa bile sizi denize dökeriz “ diyen CHP Konya Milletvekili  Hüsnü Bozkurt’a Emet ilçesinden cevap verdi;Kavuncu; “İzmirde denize dökmek için Dumlupınardan da geçmeniz gerekiyor. 7 göbek sülalemizle Dumlupınarda bekliyoruz. “dedi.

Milletvekili Kavuncu, referandum çalışmaları kapsamında Kütahya’nın Emet ilçesinde çeşitli kurumlarda işçilerle bir araya gelip,esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ülkemizin hassas dönemlerden geçtiği günlerde referandum oylamasının bir parti meselesi olmadığını, ülkemizi daha ileriye götürmek için verilen bir mücadeleye girildiğini beyanla;”Bu hassas dönemde söylenen sözlerin ülkemizi nerelere götüreceği ve ne tür sonuçlar doğurabileceği iyi ölçüp biçilmeli. 15 Temmuzda yaşadığımız kalkışma başarıya ulaşsaydı bugün bizlere Evet mi Hayır mı diye sormayacaklardı. Avrupa’nın  askeri kalkışmaya senaryo derken ülkemizin ana muhalefet lideri genel başkanı Kontrollü darbe mi sorusu sorarak, dış güçlerin görüşlerine destek verir mahiyette  talihsiz açıklamalar yapıyor.Darbe yok, feto yok,demeye getiriyor. 15 Temmuzda verdiğimiz şehitlerin aziz hatıralarına ihanet içeren açıklamalarda bulunyuyor. Aynı partinin bir milletvekili kalkıp “Evet,çıkarsa Evetçileri yedi sülaleri ile birlikte İzmirden  denize dökeriz “diyebiliyor. Bir genel başkan bu tür açıklamalara nasıl müsaade edebilir? Samsundan yola çıkıp İzmirde denize dökmeyi düşünenler Milli mücadelede bu yol üzerinde dumlupınarda yaşananları unutmuşa benziyorlar. Kütahya olarak yedi sülalemizle birlikte Dumlupınarda bekliyor olacağız. Eğer sözlerin eriyseler, namus ve şerefleri varsa Dumlupınara gelsinler “ dedi.

Meselenin Ak parti CHP meselesi olmadığınada değinen Kavuncu;”Bizler Kütahyada dere tepe dolaşarak halkımıza 18 maddeyi tek tek anlatıyoruz. Yanlış aktarılan konularda vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Tabi CHP’nin telaşınıda anlıyoruz.Evet ile ülkemizde sistem değişecek.Artık koalisyonlar tarihe karışacak. İktidar olmak isteyenler yüzde 50’yi bulmak zorunda. Ana muhalefet buna ulaşacağına  inansa bizden önce Evet der.Ama vesayet dönemi artık sona erecek”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN