SAĞLIKLI BİR EMET İÇİN BİRARADAYIZ

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği komisyon çalışmaları kapsamında ilçemiz sağlık sektörünü bir araya getirdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği  komisyon çalışmaları kapsamında ilçemiz sağlık sektörünü bir araya getirdi.

            Emet termal resort Emeti hatun salonunda düzenlenen toplantıya başta İlçemizde görev yapan doktorlarımız Rukiye Kara, Osman Çelik,Bilge Ceylan olmak üzere, hastane ve sağlık ocağı idareci ve personelleri katıldı.

            Katılımcılarca ilçenin sağlık alanında yaşadığı sıkıntılar, tıbbi  donanım, kadroların  dolması adına gönüllü doktorlar bulunması, hastane randevu sisteminin  bakanlık  verilerinde yerini alması adına  halk arasında randevu sisteminin  yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yapılması, gelen doktorların ilçede kalması adına geliştirilebilinecek sosyal ve kültürel projeler,halk ve sağlık çalışanları arasında sağlıklı ve etkin iletişim kurulması, Emet halkının kurumlardan beklentisi, sağlık çalışanlarının halktan beklentileri gibi geniş bir yelpazede istişareler edildi. Dernek çatısı altında sağlık komisyonu kurulması karara bağlandı.

            Dernek başkanı İsmail Elmacı ilçede sağlık konusunda sorunların birlikte aşılması adına bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade ederken, sağlık çalışanlarının dernekten ve Emet halkından beklentileri, halkın sağlık çalışanlarından beklentileri gibi konuları değerlendirdikleri oldukça faydalı bir toplantı gerçekleştirildiğini belirtti. Elmacı, her vatandaşı sağlık çalışanlarına ve sağlık kurumlarına sahip çıkması gerektiğinide ifade ederken yeni hastane ile birlikte   gerek eksik doktor kadrolarının tamamlanması gerekse tıbi malzeme donatımlarının gerçekleşmesi için etkin bir çalışma yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN