Güncel

Güncel Haberleri

EMET TAVŞANLI YOLUNDA BEKLENMEYEN GELİŞME!!

Emet Tavşanlı karayolunun 26-51 km arası yapımı ihaleye çıkmış ve 42 firma ihaleye katılmıştı.KİK'e itirazlar sonrası KİK sürpriz bir karara imza attı.

MÜDÜR CÖRE; BU COĞRAFYADA HATA YAPMANIN MALİYETİ ÇOK AĞIRDIR”

Emet ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Cöre bu coğrafyada hata yapmanın maliyetinin çok ağır olduğunu, etrafı ateş çemberi ile çevrili ülkemizde bu bilinçte nesiller yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

EMET'TE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı Emet ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

EMET’TE 9 ÇİFTÇİYE 54 DÜVE DAĞITILDI

Emet İlçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünce düzenlenen törenle ilçeye bağlı 8 köyden 9 vatandaşa 54 düve dağıtıldı.

98. YILDA 98 ÇOCUK MANGALA TURNUVASINDA BULUŞTU

TBMM'nin açılışının 98. Yıldönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Emet ilçesinde Mangala turnuvası düzenlendi.

24 HAZİRAN 2018 DE SANDIĞA GİDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Erken seçim 24 Haziran Pazar günü

EMET VE HİSARCIK GENÇLİK MERKEZLERİNE 11 MİLYON TL BAKANLIKÇA ONAYLANDI

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Emet ve Hisarcık ilçelerine yapılacak gençlik merkezlerinin 11 milyon tl ödeneğinin genel müdürlük ve bakanlıkça onaylandığını açıkladı.

GÖNCEK KÖYÜ HALKI PANKARTLA SESİNİ DUYURMAK İSTEDİ,AMA...

Emet Kabaklar köyü yangınında zarar gören 495 hektar alanda yapılan çalışmalar için vali ve milletvekilleri bölgeye akın ederken Göncek köyünün pankartlı talebi vardı.

YAZAR DAYIOĞLUNDAN ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE ÖĞÜTLER

Dünyaca ünlü çocuk kitapları yazarı Gülten Dayıoğlu memleleketi olan Kütahya Emet’te öğrencilerle buluştu.

EMET 35 MİLYON FİDANLA YEŞERECEK

Emet ilçesi Kabaklar Köyü mevkiinde çıkan ve 7 saatte kontrol altına alınan orman yangınında zarar gören 495 hektar alan 35 milyon 196 bin fidanla yeşerecek.

UZUNÇAM-BAHATLAR YOLUNDA SONA DOĞRU

Emet ilçesinde İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılan ve yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan 8 kilometrelik Uzunçam-Bahatlar köyü gurup sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindiği açıklandı.

EMETTE KİCK BOKS HEYECANI SÜRÜYOR

Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği düzenlenen Boks Bahar Turnuvası, Emet ilçesinde yapılırken Milletvekili Şükrü Nazlı açılışa katıldı.

ÇAĞRIMIZ KARŞILIK BULDU

Geçen sayımızda manşetten verdiğimiz Emet devlet hastanemizin adı Dr. Fazıl Doğan Emet devlet hastanesi olmalı” haberimiz cevap buldu.

HA GAYRET! GENEL CERRAH VE KADIN DOĞUM UZMANIMIZ EKSİK KALDI

Emet Devlet hastanesine 79. dönem devlet hizmet yükümlülüğü mazeret kurasında atanan Çocuk doktoru ve aile hekimi doktorları göreve başladı.

EMET TAVŞANLI YOLU İHALE SÜRECİ DEVAM EDİYOR

18 Şubat 2018’de ihalesi yapılan ve 42 firmanın katıldığı Emet-Tavşanlı karayolu ihalesinin itirazlar nedeniyle KİK ( Kamu ihale kurumu)değerlendirme sürecine girdiği öğrenildi.

EMET ADD’DEN ATATÜRK POSTERLERİ

Emet Atatürkçü düşünce derneğince ilçemizde esnaflara ve okullara Atatürk posterleri, Çanakkale ve Anıtkabir posterleri dağıtımları yapılıyor.

EMET VERDİĞİ SÖZÜ TUTMALIDIR

Yeni yapılan ve geçici kabullerine başlanılan yeni devlet hastanesinin isminin Dr. Fazıl Doğan Emet devlet hastanesi olması talep ediliyor.

EMET HALKI SAYESİNDE ASAYİŞTE HUZURLU BİR İLÇEYİZ

Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yılında konuşan Emet emniyet müdür vekili Gökhan Yıldırım, Emet halkının destekleri ile asayişte huzurlu bir ilçe olduklarını ifade etti.

HİSARCIKTA KAHREDEN ÖLÜM

Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan köyünde yediği pilavda bulunan et parçasının nefes borusuna kaçması sonucu fenalaşan 2 yaşındaki Eymen Dağtaş, hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 2236 haber.