Güncel

Güncel Haberleri

YEŞİLYURT GÜVEN TAZELEDİ

Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanlığının 9.Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abdullah Yeşilyurt başkanlık görevine 4 yıllığına tekrar seçildi.

BAŞKAN DOĞAN;GAZİEMET HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Ankarada partilerinin grup toplantısına katılan ve daha sonra Ak parti Kütahya Milletvekilleri ile bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden projelerin takibini gerçekleştiren Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

KÜTAHYA VE İLÇELERİNDE EMNİYET BİNALARI YENİLENİYOR

Ak parti Kütahya Milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaparak aralarında Emet emniyet amirliği hizmet binasınında bulunduğu yeni emniyet binaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdiler.

BALIK,TAHIL PAZARI VE KAYNARCA DÜKKAN YAPIMLARI DEVAM EDİYOR

Emet belediyesince dere mahallesi mevkiinde inşası süren balık pazarı,tahıl ve köylü pazarı yanı sıra, kaynarca dükkanları içinde çalışmalar sürüyor.

EMET PAZARI YERİ DEĞİŞMİYOR

Emet belediyesince yapımı düşünülen ve son günlerde ilçe kamuoyunu meşgul eden kapalı Pazar yeri konusunda esnaflarla bir araya gelindi.

VE EMET KYK YURDU İHALESİ SONUÇLANDI

Emet ilçesine yapılacak olan KYK yurdu ihalesini Haskoç firması alırken, 400 günde tamamlanacak inşaat ile ilçede 200’ü erkek 200’ü kız olmak üzere toplam 400 kişilik yurt yapılacak.

EMET HALK EĞİTİMDEN OKUMA YAZMA KURSU

Milli eğitim bakanlığının okuma yazma seferberliği kapsamında Emet halk eğitimden okuma yazma kursu

MAĞDUR EDİLEN GEÇİCİ İMAMLAR HAKLARINI ARIYOR

Geçen yıl 7'si Emetten olmak üzere ülke geneli alınan 4995 geçici imamdan mağdur olanlar bugün Ankara nezdinde haklarını arıyorlar.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ ÇÖKEN YOLUN İÇİNE DÜŞTÜ

Emet ilçesinde park halindeki otomobil, çöken yolun içine düştü.

EMETE 1 YILDA 110 BİN TURİST ZİYARET ETTİ

Termal cenneti Emet ilçesinde 85 binEmet termal resortta olmak üzere 2017 yılında 110 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği açıklandı.

KAYNARCA DÜKKANLARI YAPIMINA BAŞLANDI

Emet belediyesince Kaynarca hamamı üzerine inşa edilmek üzere projelendirilen yapımlarına başlandı.

DUALARIMIZLA ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Emet İlçe Belediyesi, Emet İlçe Müftülüğü ile birlikte Afrin'deki şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okuttu.

EMET PROJELER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ilçe parti başkanları,stk başkanları ve mahalle muhtarları ile meclis salonunda bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve yeni hazırlanan projeler üzerine bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

518 KİŞİ EMET İLÇESİNİ TERK ETTİ

Adrese dayalı nüfus kayıt sonuçları açıklanırken Emet ilçesinin yeni nüfusu belli oldu.

DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN KÜTAHYA ÇIKARTMASI

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail ELMACI ve yönetim kurulu üyeleri bugün,Kütahyada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

BAŞKAN DOĞANDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan, kısa bir süre önce yeniden Ak parti İl başkanlığına seçilen Ali Çetinbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

EMET BELEDİYESİ 2018'E HIZLI GİRDİ

2018’e balık pazarı projesi inşası ile başlayan Emet belediyesi 2018 yılı içerisinde bunun yanında tahıl pazarı, ilçe yeni terminali,kaynarca dükkanları, kapalı Pazar yeri ve apart inşaatları yapım çalışmaları bu yıl başlayacak.

DEMİRYOLUNUN MALZEMELERİNİ SATAN HURDACIYA BASKIN

sonrası Tavşanlı Sanayi sitesinde bulunan Hurda malzemeleri alan işyerinde Devlet Demir Yollarina ait demir yolu bakım ve onarım malzemesinin alım satımının yapıldığı tespit edildi.

SİMAV VE TAVŞANLIDA 8 EVE BASKIN

Simav ve Tavşanlı ilçeleri mülki sınırları içerisinde M.C.,R.K.,R.T.,A.R.O.,M.E.D.,U.Ö. ve K.K., isimli şahıslara ait (8) adreste baskın yapıldı.

Toplam 2236 haber.