Güncel

Güncel Haberleri

GEL GİT ANKARA KAÇ SAAT?

Emetbor işletmesinde müdür değişikliğine gidilirken 2. 10 işçi alımı için mülakatlar pazartesi başlıyor.

ESNAFLARDAN AFRİN’E ZEYTİN DALI

Emet Esnaf Kefalet kooperatif başkanı A.Kadir Ekmekçioğlununda katıldığı organizasyonda81 il 960 EKK başkanı esnaflarla birlikte sınırdaydı.

EMET ANADOLU İHL’DEN AFRİNE DUALI DESTEK

Emet Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Çanakkale ve Afrin şehitleri için okudukları hatimin duasını Emet jandarma komutanlığında askerlerle birlikte gerçekleştirdi.

BOR MADENLERİ İÇİN BU İDDİA ORTALIĞI KARIŞTIRIR

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Varlık Fonu’nun portföyündeki değerli kamu kurumlarını yabancılara teminat gösterip yol, köprü ve havalimanı projelerine kaynak bulmaya çalıştığına işaret etti.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 97. YILI

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulünün 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’ u Anma Günü,Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde kutlandı.

EMKO’DAN KAYMAKAM ÇİÇEK’E ZİYARET

Emet Kadın girişimi üretim ve İşletme kooperatifi Emko 8 Mat dünya kadınlar gününde,ilçede görevine yeni başlayan Kaymakam vekili Hasan Çiçek’i makamında ziyaret etti.

KADIN EMEKÇİLER ANKARADA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı Hak-İş 7. Uluslar arası Kadın Emeği buluşması Ankarada geçekleştirilirken, Emet ilçesinden de sendikaya üye 30 kadar bayan sendikalı etkinliğe katıldı.

SAĞLIK MERKEZİNDE ESKİ GÜNLERE GERİMİ DÖNÜYORUZ?

Emet toplum sağlığı merkezinde doktor sayısının azalması, sağlık hizmetlerinin aksamasına neden oluyor.

EMNİYET ESKİ BİNASI ALLAHA EMANET

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle boşaltılan Emet emniyet müdürlüğü binası kaderine terk edilmiş vaziyette duruyor.

BELEDİYE BAŞKANINA KUMPAS DAVASINDA MAHKEME KARARINI VERDİ

Emet belediye başkanı Mustafa Koca hakkında 2014 yılında servis edilen yayınlarla ilgili kumpas davasında mahkeme kararını verdi.

TKDK EMETLİ GİRİŞİMCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü Emet ilçesinde esnaf ve girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ASHABOĞLU OKULUNDA Z KÜTÜPHANE HİZMETE GEÇTİ

Emet ilçesi Ashaboğlu İlkokulunda Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Z Kütüphane açıldı.

YENİCEKÖYDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Emet Yeniceköyde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Mehmetçik vakfına toplanan bağışlar bankaya yatırılarak,dekontları İlçe Kaymakamlığı teslim edildi.

EMET TAVŞANLI OTOBÜSLERİ GÜNLÜCEDEN GEÇECEK

Emet Tavşanlı karayolunda yeni açılan 7.9 km yol Günlüce köyümüzün altından geçtiği için köyde vatandaşların mağdur olmaması adına Emet hastur ca düzenleme yapıldı.

EMET JEOTERMAL HARİTA İÇİN DES ÖLÇÜMLERİ BAŞLADI

Emet belediyesince Eylül 2016 tarihinde başlayan Emetin jeotermal haritasının çıkarılmasında son aşamaya gelindi.

OEDAŞTAN KALAN ENERJİ HATLARININ YER ALTINA ALINMASI İÇİN 6 MİLYON TL

Emet belediye başkanı Mustafa Koca 2012 yılında merkezde yer altına alınan enerji hatlarından sonra, kenar mahalle ve kalan hatların tamamının, alt yapı çalışmaları sırasında yer altına alınacağını ve bu projenin yaklaşık 6 milyon tl ye mal olacağını açıkladı.

CHP EMET’TEN AFRİN OPERASYONUNA BAYRAKLI DESTEK

Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Emet ilçesinde CHP ilçe teşkilatınca halka ve esnaflara Türk bayrağı dağıtılıyor.

İŞTEN ÇIKARILAN 7 İŞÇİ HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Emet Bor işletmesinde bir özel şirkette taşeron olarak işçi olarak çalışmaktayken sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 7 işçi mahkemeyi kazandı.

EMET KAYMAKAMI ÇİÇEK GÖREVİNE BAŞLADI

Tunceli Vali yardımcılığından Emet ilçesi kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Hasan Çiçek görevine başladı.

Toplam 2236 haber.