Güncel

Güncel Haberleri

EMET SAADET;”BÖYLE ADALETSİZ KADRO DAĞITIMI OLMAZ”

Emet Saadet partisi taşerona kadro çalışmalarında Etimaden işçilerinin kadro dışı bırakılmasına sert tepki gösterdi.

GÜNDEM TAŞERON,SERVİS VE NÜFUS

Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapılırken,gündem taşerona kadro açıklamasında kadro dışı kalan Emetbor, işçi servisleri ve ilçedeki ikametgah sorunuydu.

EMETBOR TAŞERON İŞÇİLERİDE KADRO İSTİYOR

Maden bölgesi ilçemizde Etimaden işletmelerine bağlı Emetbor işletmesininde 69 kurum içerisinde yer alarak kadro olayının dışında bırakılması tepkilere neden oluyor.

YENİ HASTANEYE YENİ YÖNETİM

Yapımı devam eden Emet devlet hastanesinin 2018’in mart ayında tamamlanması beklenirken,sağlık yönetici sistemindeki değişiklikler devam ediyor

ESNAF ODASI SEÇİME HAZIRLANIYOR

422 üyesi bulunan Emet esnaf odası kongreye hazırlanırken 3 başkan adayı göreve talip oldu.

KOOPERATİF FUARINDA EMET EMKO STANDI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen 2. Türkiye Kooperatifler Fuarı Ankarada açıldı. Fuarda Emet belediyesi organizasyonu ile Emet kadın girişimciler kooperatifi EMKO’nunda standı yer alırken, Emet standı yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

BAŞKAN DOĞAN;”MÜSLÜMANLARIN İRADELERİ ESİR EDİLEMEZ”

Emet Ak parti ilçe başkanlığı bugün Cuma namazı sonrası bir basın açıklaması yaparak Kudüs’ün başkent olması kararını protesto etti.

BAŞKAN KOCA;KUDÜS KARARINA İMZA ATANLAR SONUÇLARINADA KATLANIR

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki göstererek, "Bu durum asla kabul edilemez. Kudüs'ün İsrail'in başkenti ilan edilmesini kınıyoruz"dedi.

EMET ANADOLU GENÇLİKTEN KUDÜS TEPKİSİ

Emet Anadolu gençlik dergi temsilciliğince bir basın açıklaması yapılarak Kudüs'ün başkent ilan edilmesine tepki gösterdi.Basın açıklaması şöyle;

SU PROJE ÇİZİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Emet içme suyu kesin proje hizmet alımı ihalesini kazanan Özçelik mühendislik, ilçeye gelerek proje çalışmalarına başladı.

YEŞİLYURT VE DEMOKRASİ KAZANDI

Kongreye hazırlanan Hisarcık madeniş şubesi kongreye hazırlanırken kongre öncesi yapılan delege seçimlerini mevcut başkan Abdullah Yeşilyurt’un beyaz listesi kazandı.

EV SAHİBİ KİRACI KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU 1 ÖLÜ 7 YARALI

Tavşanlı ilçesinde ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma kanlı bitti.1 ölü 7 taralı

KÖYLÜLERİN BOZUK YOL İSYANI

Emet ilçesi Katrandağı köylüleri Hisarcık ilçesi Güldüren Köyü ile aralarındaki 6 kilometrelik yolun hem mal, hem de can güvenliğini tehlikeye sokacak kadar kötü durumda ifade ettiler.

ADLİ BİLİMCİLER’DEN EMET HANI TALEBİ

Emet belediyesi,Adli bilimciler derneği,Emet ilçe milli eğitim müdürlüğü,Emet ecdad derneği ve Emet termal resort işbirliği ile düzenlenen “Bağımlı olma özgür ol” konulu sempozyumda katılımcı akademisyenler Emet hanının mutlaka istimlak edilerek ilçeye kazandırılması gerektiğini belirttiler.

EMET 4.TOKİ 219 KONUT YAPIMI İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Emet İlçesi’nde inşa edilecek 219 konutun ihalesi yapılırken ihaleyi ARTIM grup inşaat kazandı.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR VE BASIN BİR ARAYA GELDİ

Kısa bir süre önce yapılan Ak parti Emet ilçe kongresinda başkanlığa seçilen Hüseyin Doğan, AK partinin Emet’te kuruluşundan bugüne görev yapmış ilçe başkanları ve basın mensupları ile bir araya geldi

BAŞKAN DOĞANDA DOKTORLARA ÇAĞRI YAPTI

Emet ilçesine yeni açılan diş doktoru,kadın doğum uzmanı, genel cerrahı bölümleri için doktorlara ilçeye gelmeleri yönünde çağrıya Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan’da destek verdi.

NARKOTİK UZMANI ZOBAR;"İNTERNETLERE DİKKAT"

Emette düzenlenen sempozyumda önemli konularda halkı bilgilendiren İstanbul emniyet müdürlüğü narkotik uzmanı Mehmet Özgür Zobar internet kullanımına dikkat çekti.

PROF. GÖKALP;”BAĞIMLILIK MERAKLA BAŞLAR”

Emet'te düzenlenen sempozyumda konuşan Prof. Dr. Nurten Gökalp bağımlılığın merakla başladığına dikkat çekerek, doğru öğrenmenin önemli olduğunu vurguladı.