Güncel

Güncel Haberleri

DOÇ.DR. DEMİRBAŞ;” ERGENLİK DÖNEMİ DEĞŞİMLERİNE DİKKAT”

Emet'te düzenlenen “Bağımlı Olma özgür ol” konulu sempozyumda konuşan Doç.Dr.Hatice Demirbaş ergenlik dönemi belirtileri ile bağımlılık yapan maddelerin yol açtığı fiziki değişimlerin aynı olabileceğine dikkat çekti.

KÜTAHYA VE İLÇELERİ KIŞA HAZIR

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, halkın kışı en hafif şekilde atlatması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ve gerekli tedbirlerin mutlaka alınması gerektiğini kaydetti.

177. YILDA EMET BELEDİYESİ VE EMET RESİMLERİ PULLARI

Posta teşkilatının kuruluşunun 177. yılı anısına Emet belediyesince bastırılan pullar başkan Mustafa Koca’ya teslim edildi.

EMET GENÇLİK MERKEZİNİ BEKLİYOR

Bir süredir Emet ilçesinde gençlik merkezi yapımı için yer arayışları sürerken,Emetbor işletmesinin Emet ve Hisarcık ilçelerine birer okul yapma talebi işin yönünü değiştirdi

TES BATI ANADOLU BAŞKANI SAĞIROĞLU

Türk Enerji sen Batı Anadolu şube başkanlığına hemşehrimiz Mustafa Sağıroğlu seçildi.

DARICI;UYUŞTURUCULARIN YÜZDE 75'İ İNTERNETTEN SATILIYOR

Emet'te düzenlenen sempozyumda konuşan Akademisyen yazar Sefer Darıcı artık torbacıların yüzde 75'inin internet üzerinden satış yaptığına dikkat çekerek Narco marketing uyarısı yaptı.

PROF. AKDUR" ARTIK KADINLARIMIZDA SIKÇA AKCİĞER KANSERİNE YAKALANIYOR

Emet'te düzenlenen sempozyumda konuşan Halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Recep Aktur’da küresel pazarın satış yapmak için her yolu denediğini belirtti.

PROF. HANCI;” EN BÜYÜK BAĞIMLILIK YAPAN MADDE SİGARADIR”

Emet'te düzenlenenSempozyumda konuşan Adlı bilimciler Derneği Başkanı Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı sigaranın diğer bağımlılık yapan maddelere geçişte temel oluşturduğuna dikkat çekti.

EMET BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL DEDİ

Emet belediyesi,Adli bilimler derneği ,İlçe Milli Eğitim müdürlüğü Ecdad derneği işbirliği ve Emet termal resort destekleriyle düzenlenen “Bağımlı Olma özgür ol” konulu sempozyum Kütahya’nın Emet ilçesinde gerçekleştirildi.

EMET İLÇESİNDE 19 NOKTAYA MOBESE

Emet’te güvenlik için 60’ı sabit, 17 tanesi hareketli 77 mobese kamera, 2 noktayada plaka okuma kamerası monte ediliyor.

EMET KYK YURT YAPIMI İHALESİ 18 ARALIKTA

Emet ilçesine kredi ve yurtlar kurumu tarafından yapılacak olan 400 kişilik yurt yapım ihalesi 18 Aralık 2017 tarihinde yapılıyor.

EMİNE ERDOĞAN, HAK-İŞ ÜYESİ KADINLARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan,Emet ve Kütahya bölgesi Hakiş üyelerininde katıldığı konferansta kadın çalışanlarla buluştu.

REKTÖR GÖREN ÖNCELİĞİMİZ BOR ÇALIŞMALARI

Rektör Gören, “Bor konusunda yapılması gereken çalışmalar ve istihdam edilebilecek öğrencilerde aranan nitelikler üzerine daha fazla çalışma yapılmalı"dedi.

90. YILDA EMET GENÇLERBİRLİĞİNDEN FORMA KAMPANYASI

İlçemizin en eski takımlarından birisi olan Emet Gençlerbirliği, 90.yılına girerken forma kampanyası başlattı.

"ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen ortak basın açıklamasında Rasim Ozan Kütahyalı’ya tepki gösteren STK’lar soyismi ile bağdaşmayan kişinin Kütahya’yı temsil ettiği izlenimine kapılınmaması gerektiğine dikkat çekildi.

YOK ARTIK! TUVALET GİŞESİNİ SOYDULAR

Emet ilçesinde Ahmet Kasal'a ait bir tuvalet gişesini soyan şahıs yakalandı.

DOĞU;“EMET İÇİNDE ÜLKEMİZ İÇİNDE İYİ OLACAK”

Türkiyede kurulan ve il ilçe örügütlerini oluşturma çalışmalarını sürürden İyi partinin Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu oldu.

YİNE YENİDEN BÖLGE CEZAEVİ

EMET DAHA ÖNCE OLUMLU RAPORLAR VERİLEN 1000 KİŞİLİK BÖLGE CEZAEVİNİ İSTİYOR