Siyaset

Siyaset Haberleri

KÜTAHYANIN VEKİL SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Resmi gazetede bugün yayınlanan yüksek seçim kurulu kararına göre Kütahya'nın Milletvekili sayısı 4'ten 5'e yükseldi.

SP EMET İLÇE BAŞKANI HAMAMCI;”EMET NEREYE GİDİYOR?”

SP Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı, özellikle Tavşanlı-Emet yolu,ilçe çıkışları çevre yollarının yıllardır yapılamamasında iktidarı suçladı.

EMET AK PARTİ 400 DELEGESİNİ BELİRLEDİ

Merkezde 2369,köylerde 1629 olmak üzere toplam 3998 üyesi bulunan Emet Ak parti üyesi 400 delege seçimi için sandık başındaydı.

ANADOLU AVRUPA’YA KÜTAHYA ÜZERİNDEN BAĞLANACAK

Ak parti Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr.Vural Kavuncu,Şükrü Nazlı,İshak Gazel ve Ahmet TAN ortak bir basın açıklaması yaparak yol çalışmaları hakkında bilgi vererek Anadolu'nun Avrupaya Kütahya üzerinden bağlanacağını belirttiler.

KÜTAHYAYA BAKANLIK YOK,ARTIK YETER!

MHP merkez ilçe başkanı Gökhan Tomruk yeni kabinede Kütahya ya bakanlık verilmemesini eleştirdi.

CHP'DEN EMET AK PARTİYE CEVAP GECİKMEDİ

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy 15 Temmuz programlarında meydanda partilerini ve genel başkanlarını eleştiren AK parti Emet ilçe başkanı Yağcıklıya cevap verdi.

BAŞKAN YAĞCIKLI KİMLER İÇİN ADALET İSTİYORLAR

15 Temmuz konuşmalarında Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı CHP tarafından organize edilen Adalet yürüyüşünü eleştirdi..

EMET BELEDİYE MECLİSİNDE DEĞİŞİM

2014 yerel seçimlerin de Ak partiden belediye meclis üyeliğine seçilen Ahmet İnan Sağlık problemleri nedeniyle görevinden istifa etti.

EMET'TE SİYASET HIZLANIYOR!

Ak parti olağanüstü 3. kongresi Ankarada gerçekleştirilirken, Cumhurbaşkanı ve başbakanın tüm il,ilçe ve belde teşkilatlarının yenileneceğini ifade etmeleri siyasete hız kazandırdı.

EMET EVET DEDİ, ŞİMDİ HİZMET BEKLİYOR

MHP Emet İlçe Başkanı Mustafa MECİT referandumda Emet'in Evet dediğini ve artık memleket adına hizmet isteme hakkının bulunduğunu belirterek şunları söyledi.

EMET SANDIK SANDIK REFERANDUM SONUÇLARI

Emet merkez ve köylerinde sandık sandık referandum sonuçları

KAZANAN MİLLETİMİZ OLMUŞTUR

Emet belediye başkanı Mustafa Koca ;” Halkımız geleceğine,istikrara ve büyüyen Türkiyeye evet demiştir. Bu seçimin kazananı yüce milletimizdir”dedi.

MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJ İYİ OKUNMALIDIR

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu yapılan referandumun bir maç veya siyasi parti seçimi olmadığını ifade ederek,milleti kutuplaştırıcı sözlerden uzak durulması gerektiğini belirtti.

HALKIMIZ DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞİNE EVET DEMİŞTİR

AK parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı referandum sonuçlarını değerlendirerek, “Milletimiz dirilişine ve yükselişine Evet demiştir “dedi.

ARTIK KARAR AZİZ MİLLETİMİZİNDİR

Ak parti Emet ilçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı Pazar günü yapılacak olan referandum için çıkacak olan sonucun aziz milletimizin kararı olacağını söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM KÜTAHYA'DAN SESLENDİ Videolu

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahyadan seslendi"16 Nisan'da inşallah büyük Türkiye için açılan kapıdan birlikte geçeceğiz.

"MİLLETİN VEKİLİNİ MİLLETİN FABRİKASINA ALMADILAR"

Referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesinde bulunan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Emetbor işletmesinde işçilerle buluşmasına izin verilmemesini eleştirdi.

BAŞKAN ÇETİNBAŞ;” HAFTA SONU AK KOYUN KARA KOYUN ORTAYA ÇIKACAK”

AK parti Kütahya il başkanı Ali Çetinbaş referandum çalışmaları kapsamında Emet ilçesindeydi.

SARIGÜL;"Toplumsal mutabakat olmadan Anayasa değişemez"

18.dönem İstanbul Milletvekili ve eski Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül Kütahya’nın Emet ilçesinde referandum çalışmalarına katıldı.

Toplam 656 haber.