Siyaset

Siyaset Haberleri

HAMAMCI YENİDEN BAŞKAN

Emet Saadet partisi 6. olağan kongresi gerçekleştirilirken Mehmet Hamamcı yeniden parti başkalığı görevine getirildi.

ÇETİNBAŞ;GELECEĞİMİZİN GÖNÜL COĞRAFYASINI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresin de konuşan Ak parti İl başkanı Ali Çetinbaş il ve ilçe teşkialtları, ülke geneli teşkilatları ile elele gönül gönüle vererek geleceğin gönül coğrafyalarını birlikte oluşturacaklarını ifade etti.

EMET AK PARTİ KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresi bugün Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirildi.

BAKAN SOYLU;”O DAĞLARDA BOĞAR BİTİRİRİZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hedeflerimiz, kararlılığımız, inancımız büyüktür. Terörle mücadelede büyük bir tarih yazıyoruz. Bilmenizi isteriz ki, her noktada tarih yazıyoruz" dedi.

ÇETİNBAŞ MAZBATASINI ALDI

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ali Çetinbaş, mazbatasını aldı.

ZEYTİN DALI HAREKATI BÖLGEDE VAR OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİDİR

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu Zeytindalı harekatının ülkemizin kararlılılığını tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

ÇETİNBAŞ YENİDEN BAŞKAN

Ak parti Kütahya İl başkanlığına Ali Çetinbaş yeniden seçildi.

AKŞENER KÜTAHYADAN HÜKÜMETİ UYARDI FETO UYAPTA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı binasının açılışı için geldiği Kütahya’da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle UYAP konusuna işaret eden Akşener, UYAP’ı FETÖ’cülerin kontrol ettiğini iddia etti.

ÇETİNBAŞTAN EMET'E ZİYARET

Ak PARTİ Kütahya İl bakanı Ali Çetinbaş 20 Ocak ta yapılacak genel kurul öncesi ilçeleri ziyaretini sürdürüyor.

İYİ PARTİ HİSARCIK İLÇE TEŞKİLATI KURULUŞUNU TAMAMLADI

Kuruluşunun ardından hızlı bir teşkilatlanma sürecine giren İyi parti Hisarcık ilçesinde de teşkilat kuruluşunu tamamlayarak ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi.

HIDIR ADAYIMIZ ÇETİNBAŞTIR

AK Parti Genel Merkez Kütahya İl Koordinatörü Mehmet Nil HIDIR; " Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız ve Teşkilat Başkanımızın kararı ile AK Parti Kütahya il Başkan adayımız Ali ÇETİNBAŞ'tır. AK Parti kurumsal kimliğini bilen herkez bu kararın ne anlama geldiğini iyi bilir...."

KORKMAZ AK PARTİ MUZ CUMHURİYETİ TEŞEKKÜLÜ DEĞİLDİR

20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde il başkanlığı adaylığını açıklayan Cevdet Korkmaz AK Parti’nin muz cumhuriyetinin sıradan bir teşekkülü olmadığını dile getirerek istişare ile aday olduğunu söyledi.

AK PARTİ İL KONGRESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 27 Ocak 2018 günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nın 6.Olağan Genel Kurulu'nda tekrar aday gösterildiğini, kongreye Cumhurbaşkanı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını ifade etti.

NAZLI 2018 YATIRIM YILI OLACAK

2018 yılında 85 Milyar TL daha fazla ödenek ayrıldığını bu artışın Kütahya ya büyük artılar katacağını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Emet hastanesinin 2018 yılında hizetme geçeceğini söyledi.

AK PARTİDE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Emet Ak partide hafta sonu il başkan yardımcısı Avukat Ahmet Fuat Durmaz'ında katılımıyla ilçe danışma meclis toplantısı yapıldı.

MİLLETVEKİLİ NAZLI EMET’TE

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı bir dizi etkinliğe katılmak için hafta sonu Emet ilçesindeydi.

ETİMADENİN MERKEZİ EMET OLMALI

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Eti madne işletmelerinin merkezinin Emet olması gerektiğini bakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına lettiklerini ifade etti.

KAVUNCU, EMET'E 7 PRATİSYEN HEKİM KADROSU AÇILDI

Ak parti Emet 6. olağan kongresinde konuşan Milletvekili Kavuncu Emet ilçesine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

EMET CHP;” EMET’TE MARKETLERDE MÜDÜR VAR,HASTANEDE YOK!”

Chp Emet ilçe başkanı Deniz Altınsoy cerrah,diş doktoru derken şimdide tayini çıkan aile hekimi, göreve halen başlamayan dahiliyeci sebebiyle Emet sağlık politikasını eleştirdi.

Toplam 656 haber.