Siyaset

Siyaset Haberleri

EMET'TEN KILIÇDAROĞLUNA ZİYARET

Emet Chp ilçe başkanı Deniz Altınsoy genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlunu ziyaret ederek Emet'in sorunlarını aktardı.

CHP HİSARCIK İLÇE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI Videolu

CHP Hisarcık İlçe Başkanı Recep Önlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

ÇETİNBAŞ KONGRELER İPTAL EDİLMİYOR

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin konuğu oldu. Kütahya basınıyla sohbet eden Çetinbaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KÜTAHYADA 8 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞİYOR

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, partilerinin 13 ilçe başkanlığı için çalışmalarının tamamlandığını belirterek, 5 ilçe başkanı ile yola devam edeceklerini, 8 ilçe başkanının ise değişeceğini ifade etti.

EMET AK PARTİDE 8. BAŞKAN DOĞAN

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken Ankaradan genel kurulda aday olmaya Hüseyin Doğan vizeyi aldı.Kongre ise 21 Ekimde

AK PARTİDE EMETTEN 4 KİŞİ GENEL MERKEZE ÇAĞRILDI

Emet Ak parti kongre sürecinde 2 si mevcut aday, 2 si +2 olmak üzere 4 aday mülakata çağrıldı.

EMET AK PARTİDE HAVA PARÇALI BULUTLU

Kongre sürecine giren AK partide,Emet Ak parti ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı’nın başkanlıktan istifa edip,adaylıktan çekilmesi siyasi kulisleri hızlandırdı.

BAŞKAN YAĞCIKLI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı adaylıktan çekildi.

EMET AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI

Kongre sürecine giren ve 18 adayın bulunduğu Emet Ak partide de Perşembe günü koordinatör eski Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ve il başkanı Ali Çetinbaş’ın katılımı ile temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleşti

EMET AK PARTİDE ŞİMDİ MÜLAKAT ZAMANI

Kongre sürecine giren Emet Ak partide başkan adaylarını Perşembe günü hareketli bir gün bekliyor.

BAŞKAN YAĞCIKLI YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken mevcut başkan Av.Mehmet Yağcıklı yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu yaptı.

AK PARTİDE KURBAN BAYRAMDAN SONRA!

Kongre sürecine giren Emet Ak parti ilçe teşkilatında resmi 17 gayri resmi ve aday olması beklenen mevcut başkan Av.Mehmet Yağcıklı ile birlikte 18 adayda bekleyiş sürüyor.

MECİT AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

25 ve 26. dönem Ak parti Kütahya Milletvekili aday adayı olan Tuğba Mecit Ak parti Kütahya Kadın kolları il başkanlığına aday oldu

TAŞERON İŞÇİLER ÇIKARILIRKEN KİM BAŞKAN OLMUŞ ÖNEMİ VARMI?

Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken,son zamanlarda Emetbor işletmesinden çıkarılan taşeron işçileri için iktidar partisi ve ilçe temsilcilerine yüklendi.

EMETİN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Emet Ak parti ilçe başkanlığı için resmi başvurusunu yapan ilçemiz iş adamlarından Barbaros Karaosmanoğlu,bir basın açıklaması yaptı.

KARİYER DEĞİL,EMET’E HİZMET PEŞİNDEYİZ

Ak partide kongre süreci devam ederken Emet Ak parti ilçe başkanlığına ilk resmi dilekçe ile başvurusunu yapan Ebubekir Şengül bir basın açıklaması yaptı.

EN BÜYÜK PROJEM BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAKTIR

Emet Ak parti ilçe başkanlığına aday olan İşadamı İsmail Akay en büyük projesinin ilçede birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi

AK PARTİDE BAŞKANLIK YARIŞI BAŞLIYOR

Emet Ak partide kongre süreci başlarken her geçen gün başkan aday sayısı artıyor.

GEREKİRSE ANKARAYA YÜRÜR,İŞÇİLERİMİZİ EZDİRTMEYİZ

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy Emetborda yaşanan işçi kıyımları için defalarca uyarmalarına rağmen klavye muhalefeti yapmakla suçlandıklarını,şimdi ise iktidarın kıyımlara seyirci kaldığını ifade etti.

Toplam 656 haber.